Hamburger de curcan
Vrei să găteşti ceva rapid şi delicios? Încearcă hamburger de curcan! Reţeta noastră este orientativă. Ai libertatea să pui în interior tot ce îţi face ţie plăcere.
Ingrediente
400 g carne tocată de curcan
1 ou bătut
1 căţel de usturoi mărunţit
1 linguriţă de sos Worcestershire
2 linguriţe de pătrunjel tocat mărunt
sare
piper
1 lingură de ulei de măsline
chifle pentru hamburger
salată
roşii
maioneză
rondele de ceapă roşie
Mod de preparare
Într-un vas adânc, amesteci carnea de curcan, oul, usturoiul sosul Worcestershire, pătrunjelul, sare, piper. Formezi 4 burgeri.
Încălzeşti uleiul într-o tigaie. Pui hamburgerii şi îi laşi 5 minute pe fiecare parte. Pui hamburgerul pe câte o chiflă, deasupra pui o felie de roşie, o frunză de salată, câteva rondele de ceapă roşie şi maioneză. Serveşti cald.