Hamburger de curcan

Hamburger de curcan jpeg

Vrei să găteşti ceva rapid şi delicios? Încearcă hamburger de curcan! Reţeta noastră este orientativă. Ai libertatea să pui în interior tot ce îţi face ţie plăcere. 

Ingrediente

400 g carne tocată de curcan

1 ou bătut

1 căţel de usturoi mărunţit

1 linguriţă de sos Worcestershire

2 linguriţe de pătrunjel tocat mărunt

sare

piper

1 lingură de ulei de măsline

chifle pentru hamburger

salată

roşii

maioneză

rondele de ceapă roşie

Mod de preparare

Într-un vas adânc, amesteci carnea de curcan, oul, usturoiul sosul Worcestershire, pătrunjelul, sare, piper. Formezi 4 burgeri.

Încălzeşti uleiul într-o tigaie. Pui hamburgerii şi îi laşi 5 minute pe fiecare parte. Pui hamburgerul pe câte o chiflă, deasupra pui o felie de roşie, o frunză de salată, câteva rondele de ceapă roşie şi maioneză. Serveşti cald.