Mâncarea cătănească. Cum se prepară ca la carte spata de porc cu varză călită. Reţeta pe care o puteţi găti oricând acasă

Mancare cataneasca jpeg

Poveştile bucătarului bănăţean Uica Mihai sunt la fel de savuroase pe cât de gustoase sunt mâncărurile gătite de el.

Bucătar şi scriitor deopotrivă, Uica Mihai te face să uiţi de foame, când începe să-ţi povestească aventurile din spatele oalelor pe care a învăţat să le mânuiască din copilărie. Nici măcar în armată nu scăpat de astă dulce suferinţă. Şi dacă îl întrebi pe Uica de cătănie, trebuie să ai timp pentru că poveştile lui sunt nesfârşite cum sunt de altfel şi reţetele pe care le are din acea perioadă.

Reţetă din armată

Ia o spată de porc şi secţioneaz-o pe la încheietură să îţi iasă două bucăţi frumoase, rotunjite şi cu şoriciul bine spălat şi curăţat cu dosul cuţitului, iar mai apoi crestat că să se lase pătruns de arome.

Află cum se prepară ca la carte spata de porc cu varză călită pe adevarul.ro.

Află cum se prepară ca la carte spata de porc cu varză călită pe adevarul.ro.