Ardei umpluţi cu pui şi sos pesto

ardei umpluti pui soso pesto jpeg

Aromele parfumate ale sosului pesto merg perfect cu puiul şi ardeii viu coloraţi!

Timp de preparare 25 de minute

Pentru 4 porţii

Ingrediente

2 bucăţi piept de pui, fiert şi tăiat fideluţă 1 borcan de sos pesto( aprox. 200g) 1 kg ardei dulci, feliaţi şi fără seminţe 1 ½ căni brânză mozzarella

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 350 grade. Spală ardeii şi taie căpăcelele. Taie-i în 2 şi scoate seminţele. Pune jumătăţile de ardei pe o foaie pentru copt unsă cu grăsime.

Într-un bol mediu amestecă puiul fiert şi tocat cu sosul pesto. Pune câte o lingură plină din amestec în fiecare jumătate de ardei şi gratinează cu brânză. Pune ardeii la copt pentru 15 minute.

sursa: www.theeggfarm.com