Ardei umpluţi cu pui şi sos pesto

Aromele parfumate ale sosului pesto merg perfect cu puiul şi ardeii viu coloraţi!
Timp de preparare 25 de minute
Pentru 4 porţii
Ingrediente
2 bucăţi piept de pui, fiert şi tăiat fideluţă 1 borcan de sos pesto( aprox. 200g) 1 kg ardei dulci, feliaţi şi fără seminţe 1 ½ căni brânză mozzarella
Mod de preparare
Preîncălzeşte cuptorul la 350 grade. Spală ardeii şi taie căpăcelele. Taie-i în 2 şi scoate seminţele. Pune jumătăţile de ardei pe o foaie pentru copt unsă cu grăsime.
Într-un bol mediu amestecă puiul fiert şi tocat cu sosul pesto. Pune câte o lingură plină din amestec în fiecare jumătate de ardei şi gratinează cu brânză. Pune ardeii la copt pentru 15 minute.
sursa: www.theeggfarm.com