Cartofi umpluţi cu avocado şi brânză

BRE135941 D jpeg

Fruct exotic, cu mare valoare nutritivă, avocado este folosit la prepararea salatelor, supelor şi a antreurilor.

Preparare 15' Coacere 30' Dificultate mică

Ingrediente

4 cartofi mari

1 fruct de avocado

1 ceapă mică roşie

1 ceapă verde

1 ardei gras galben

100 g brânză de oi

roşii cherry

sare

piper

Mod de preparare

Speli bine cartofii, îi usuci cu un prosop, îi înfăşori în folie de aluminiu şi îi coci, în cuptorul bine încins, aproximativ 25-30 de minute.

Între timp, tai fructul de avocado în două, scoţi sâmburele, îndepărtezi coaja şi mixezi pulpa fructului, transformând-o în piure.

Tai cubuleţe ceapa roşie, ceapa verde şi ardeiul, le amesteci cu brânză sfărâmată şi cu piureul de avocado. Condimentezi totul cu sare şi cu piper, în funcţie de gust.

Tai un capac deasupra fiecărui cartof, scoţi o parte din miez şi în locul lui umpli cu amestecul de ingrediente pregătite. Cartofii umpluţi se servesc cu roşii cherry.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg