Fettuccine Alfredo. Paste cu sos de brânză

Aceste paste cremoase au puţine calorii, dar sunt incredibil de gustoase.
De ce ai nevoie pentru fettuccine alfredo, paste cu sos de brânză
350 g paste
1 lingură unt
4 căţei de usturoi pisaţi
3 linguri făină
1 cană supă de pui
1 cană lapte degresat
1 cană parmezan ras
½ lingură sare
¼ lingură piper
pătrunjel tocat
Cum se prepară fettuccine alfredo, paste cu sos de brânză
Pune la fiert pastele în apă cu sare şi prepară-le conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Între timp, topeşte untul într-o tigaie, adaugă usturoiul şi sotează-l 1 minut. Pune făina şi amestecă. După ce s-a legat sosul toarnă supa de pui şi laptele, amestecând constant până se îngroaşă sosul. Pune parmezanul şi piperul. După ce s-a topit brânza, pune pastele scurse. Pastele se servesc calde, presărate cu pătrunjel tocat.
Sursa foto http://lovegrowswild.com