FOTO Pui la cuptor cu parmezan

Un fel de mâncare tradiţional italian, foarte uşor şi rapid de preparat.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui, cu grăsimea eliminată, şi tăiate în jumătăţi 3/4 cană pesmet 1/4 cană parmezan răzuit 2 linguri unt, topit (sau ulei de măsline) 3/4 cană mozzarella 1 cană roşii tăiate cuburi ulei
Mod de preparare
Încingi cuptorul şi ungi o foaie de copt cu puţin ulei.
Amesteci pesmetul cu parmezanul într-un vas. Topeşti untul în alt vas. Unge puiul cu unt, apoi dă bucăţile de carne prin pesmet. Pune-le pe hârtia de copt şi procedează la fel cu restul de pui.

Mai dai cu puţin unt pe deasupra şi bagă la cuptor 20 de minute. Apoi întorci bucăţile de carne, şi mai laşi la copt 5 minute.

Scoţi din cuptor, dai fiecare bucată cu sos şi aşezi pe fiecare câte o felie de mozzarella.

Mai laşi în cuptor încă 5 minute.
sursa: http://www.skinnytaste.com