FOTO Pui la cuptor cu parmezan

pui parmezan jpeg

Un fel de mâncare tradiţional italian, foarte uşor şi rapid de preparat.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui, cu grăsimea eliminată, şi tăiate în jumătăţi 3/4 cană pesmet 1/4 cană parmezan răzuit 2 linguri unt, topit (sau ulei de măsline) 3/4 cană mozzarella 1 cană roşii tăiate cuburi ulei

Mod de preparare

Încingi cuptorul şi ungi o foaie de copt cu puţin ulei.

Amesteci pesmetul cu parmezanul într-un vas. Topeşti untul în alt vas. Unge puiul cu unt, apoi dă bucăţile de carne prin pesmet. Pune-le pe hârtia de copt şi procedează la fel cu restul de pui.

image

Mai dai cu puţin unt pe deasupra şi bagă la cuptor 20 de minute. Apoi întorci bucăţile de carne, şi mai laşi la copt 5 minute.

image

Scoţi din cuptor, dai fiecare bucată cu sos şi aşezi pe fiecare câte o felie de mozzarella.

image

Mai laşi în cuptor încă 5 minute.

sursa: http://www.skinnytaste.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg