Fritatta cu pui

frittata cu pui jpg

Ingrediente

6 ouă mari

1 ardei capia mic

200 g piept de pui tăiat cubulețe

1 ceapă albă toccata

100 g mazăre de la conserve

150 g cașcaval ras sau brânză feta

100 ml lapte de migdale sau orice lapte

2 căței de usturoi tocați

sare și piper, după gust

1 linguriță ulei de măsline

1 legătură mărar proaspăt pătrunjel, pentru ornat

Mod de preparare

Bați ouăle cu laptele, usturoiul, sarea, piperul și mărarul tocat fin până se omogenizează, apoi dai compoziția deoparte.

Încălzești uleiul într-o tigaie de fontă și călești puiul până se rumenește puțin, apoi adaugi ardeiul tocat cubulețe și ceapa, continuând să amesteci aproximativ 2 minute. Completezi cu mazărea scursă bine și cu amestecul de ouă și distribui uniform. Adaugi cașcavalul ras sau brânza feta și dai la cuptor 15 minute sau până când ouăle s-au întărit. Ornezi cu pătrunjel și servești cât e caldă