Fursecuri cu lămâie

Uşor acrişoare, aceste fursecuri sunt perfecte pentru pauzele de cafea.
Ai nevoie de
2 căni zahăr
Sucul stors de la 2 lămâi
1 căni şi jumătate făină
1 lingură praf de copt
1 linguriţă sare
100 g unt
2 ouă
500 g brânză
3 linguri suc de lămâie
Pentru glazură
1 cană zahăr pudră
Sucul stors de la 3 lămâi
Pentru fursecuri amestecă zahărul şi sucul de lămâie. În alt vas pune făina, praful de copt şi sarea. Bate untul cu zahărul şi lămâia până devine o cremă fină. Adaugă ouăle unul câte unul, brânza şi la sfârşit cele 3 linguri suc de lămâie. Încorporează făina şi amestecă. Aşază hârtie de copt într-o tavă şi formează fursecuri din 2 linguri de compoziţie. Dă tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Între timp prepară glazura. Bate zahărul cu sucul de lămâie. După ce s-au răcit fursecurile, trece-le prin glazură.
Sursa foto http://www.mybakingaddiction.com