Legume de vară la grătar cu vinegretă

BGV 3 f improf 601x601 jpeg

Profită de legumele verii şi prepară-le la grătar cu o delicioasă vinegretă!

Ingrediente

2 dovlecei 1 vânătă 2 ardei graşi galbeni 1/4 cană + 1 lingură ulei de măsline 1/4 cană oţet balsamic 1 linguriţă zahăr sare piper

Mod de preparare

1. Feliază dovleceii şi vânăta în felii mari. Curăţă de cotor şi seminţe ardeii graşi şi taie-i în felii. Amestecă legumele cu un sfert de cană de ulei, mai ales pe feliile de vânătă.

2. Încinge un grătar la flacără medie. Rumeneşte vinetele pe ambele părţi, presărând sare şi piper peste ele. Apoi pune pe grătar ardeii graşi şi dovleceii, la fel.

3. Pune legumele într-un bol mare. Într-un altul mai mic, amestecă oţetul balsamic, 1 lingură de ulei şi zahărul. Varsă vinegreta peste legume şi asezonează cu sare şi piper.

sursa: http://plentytude.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg