Ouă de prepeliţă cu sardine

oua prepelita jpeg

Fac parte din clasa alimentelor cu adevărat complete. Ouăle de prepeliţă nu au doar un gust bun, ci, consumate frecvent, previn alergiile, ne ajută să slăbim şi sunt recomandate în diferite tratamente ale unor boli.

Ingrediente

8 ouă de prepeliţă 1 cutie sardine în ulei 1 lingură unt 1 linguriţă boia dulce 2 ridichi pentru decor mărar pentru decor 1 legătură ceapă verde zeamă de lămâie sare piper

Mod de preparare

Fierbe ouăle tari, curăţă-le de coajă, taie-le în două şi scoate-le gălbenuşul. Amestecă într-un castron gălbenuşul cu sardinele scurse de ulei, untul, boiaua, zeama de lămâie, jumătate din ceapa verde tocată mărunt, sare şi piper. Mixează până devine o pastă omogenă.

Umple jumătăţile de ou cu compoziţia de sardină, decorează cu felii de ridichi şi cu fire de mărar. Lasă ouăle la frigider până la momentul mesei.

sursa foto: Photoland



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg