Paste cremoase cu roşii şi busuioc

Este una din acele mâncăruri. O mâncare pe care oricine o iubeşte. Şi oricine poate să o facă.
Ingrediente
500 g paste fettucine 1 lingură unt 1 cană pesto de busuioc (făcut în casă sau cumpărat) 1 borcan de sos de paste de care vrei 1/3 cană sos enchilada 1/2 cană roşii uscate scurse de ulei 250 g brânză feta, bucăţi 150 g brânză fontina (sau parmezan sau o brânză mai sărată) 50 h cremă de brânză moale 1/2 cană smântână sare piper 200 g mozzarella, feliată busuioc verde roşii cherry tăiate în jumătăţi
Mod de preparare
Încinge cuptorul. Fierbi o oală mare cu sare şi găteşti pastele al dente.
Scurgi pastele şi pune-le la loc în vas. Adaugă unt peste ele, pesto, sosul de paste, sosul enchilada, roşiile uscate, brânza feta, fontina sau orice brânză cu care aţi înclocuit-o, crema de brânză şi smântâna.
Asezonează cu sare şi piper. Folosindu-te de o lingură mare de lemn amestecă totul până când obţii un sos cremos, cam 3-5 minute.
Transferă compoziţia într-un vas termorezistent dacă cel existent nu este deja, aşază feliile de mozzarella deasupra.
Lasă la cuptor 10-15 minute şi lasă să fiarbă 1-2 minute.
Scoate din cuptor şi presară busuioc proaspăt deasupra. Permite-i să se odihnească 5 minute apoi serveşti cu roşii cherry.
sursa: halfbakedharvest.com