Paste cu ton şi porumb la cuptor

Pentru o cină uşoară, încearcă pastele cu ton şi porumb la cuptor la cuptor, iar rezultatul va fi absolut delicios.
De ce ai nevoie pentru paste cu ton şi porumb la cuptor
300 g paste
300 ml lapte
25 g unt
25 g făină
150 g caşcaval
1 conservă mare ton în suc propriu
100 g boabe porumb
1 morcov
100 g păstăi
Sare, piper
Cum se prepară pastele cu ton şi porumb la cuptor
Fierbi pastele în apă cu sare cu 2 minute mai puţin decât timpul scris pe pachet. Pentru sosul bechamel topeşti untul, pui făina, iar după ce s-au omogenizat torni laptele. Când începe să fiarbă dai deoparte. Fierbi puţin morcovul tăiat cubuleţe cu păstăile în apă cu sare. Le scurgi şi le amesteci cu pastele, tonul, porumbul, caşcavalul ras, sare şi piper după gust şi sosul bechamel. Pui pastele într-un vas la cuptor pentru 20 de minute.