Prăjiturele cu fulgi de ciocolată

Fie că este albă sau neagră, ciocolata se numără printre cele mai apreciate dulciuri. Învaţă să prepari o prăjitură care combină ambele tipuri de ciocolată.
De ce ai nevoie pentru prăjiturelele cu fulgi de ciocolată
150 g unt
200 h zahăr brun
1 ou
1 lingură esenţă de vanilie
300 g făină
4 linguri cacao
½ lingură praf de copt
½ lingură sare
100 g fulgi de ciocolată neagră
100 g fulgi de ciocolată albă
Cum se prepară prăjiturelele cu fulgi de ciocolată
Dă drumul la cuptor şi pune hârtie de copt într-o tavă. Mixează untul cu zahărul, adaugă ou şi esenţa de vanilie şi bate până capătă consistenţa unei creme. Încorporează treptat făina, sare, praful de copt şi cacaua. După ce s-au omogenizat adaugă trei sferturi din fulgii de ciocolată albă şi neagră. Toarnă aluatul în tavă, iar deasupra preasră restul de fulgi de ciocolată. Dă la cuptor pentru 20-25 de minute sau până marginile se întăresc. Lasă să se răcească în tavă înainte să o tai.
Sursa foto http://www.crumbblog.com