Pui chinezesc cu fasole verde

Vrei să experimentezi bucătăria internaţională? Îţi propunem acest pui chinezesc cu fasole verde, uşor de făcut şi foarte delicios.
Ingrediente
450 g piept de pui dezosat şi fără pieliţă, tăiat felii 2 linguri de sos soia 2 linguriţe de vin din orez 1 linguriţă ulei de susan 2 linguriţe amidon de porumb 1 linguriţă de zahăr 2 linguri ulei 1 cană de ceapă feliată 2 căţei de usturoi, pisaţi 1 linguriţă de sos de fasole neagră 350 de grame de fasole verde, curăţată şi tăiată bucăţi
Mod de preparare
Într-un bol mediu adaugă sosul de soia, vinul din orez, uleiul de susan, amidonul şi zahărul. Amestecă bine. Adaugă puiul peste marinată şi amestecă-le. Acoperă bolul şi bagă-l la frigider pentru cel puţin 20 de minute.
Pune la încălzit ulei într-o tigaie la foc mediu. Adaugă puiul şi amestecă-l constant până când capătă o culoare maronie şi e bine pătruns. Ia-l din tigaie cu o spumieră.
Pune în tigaie ceapa, usturoiul şi sosul de fasole neagră. Se adaugă peste şi fasolea verde. Adaugă ¼ cană de apă, pune capac, şi lasă la gătit pentru 3 minute până când legumele devin uşor crocante.
Adaugă din nou puiul în tigaie şi amestecă bine până când toate ingredientele se pătrund, aproximativ 10 minute.
sursa: blogchef.net