Pui cu coriandru şi limetă

Dacă eşti pe fugă, prins între două întâlniri şi nu ştii cum să te descurci cu meniul familiei, poţi pregăti această reţetă.
Ingrediente
500 g piept de pui fără pieliţă 1 lingură ulei măsline zeama de la 2 limete 1 linguriţă sare ½ linguriţă piper 2 căţei usturoi, pisaţi 1/3 cană coriandru, tocat
Mod de preparare
Într-un vas mare, amestecă uleiul de măsline, sucul de limetă, usturoiul, sarea, piperul şi coriandrul.
Taie puiul în fâşii şi lasă-l în marinata de limetă. Asigură-te că toate bucăţile sunt acoperite. Acoperă vasul cu un capac sau o folie de plasstic şi lasă-l deoparte jumătate de oră.
Pune o tigaie mare pe aragaz la flacără medie spre mare. Pune puiul şi lasă-l să se gătească 4-5 minute pe fiecare parte sau până când este pătruns.
sursa: laaloosh.com