Pui cu coriandru şi limetă

cilantro lime chicken 675x453 jpeg

Dacă eşti pe fugă, prins între două întâlniri şi nu ştii cum să te descurci cu meniul familiei, poţi pregăti această reţetă.

Ingrediente

500 g piept de pui fără pieliţă 1 lingură ulei măsline zeama de la 2 limete 1 linguriţă sare ½ linguriţă piper 2 căţei usturoi, pisaţi 1/3 cană coriandru, tocat

Mod de preparare

Într-un vas mare, amestecă uleiul de măsline, sucul de limetă, usturoiul, sarea, piperul şi coriandrul.

Taie puiul în fâşii şi lasă-l în marinata de limetă. Asigură-te că toate bucăţile sunt acoperite. Acoperă vasul cu un capac sau o folie de plasstic şi lasă-l deoparte jumătate de oră.

Pune o tigaie mare pe aragaz la flacără medie spre mare. Pune puiul şi lasă-l să se gătească 4-5 minute pe fiecare parte sau până când este pătruns.

sursa: laaloosh.com