Ruladă cu frişcă şi portocale

Gata în numai 40 de minute, această ruladă cu frişcă şi portocale se poate prepara pentru orice ocazie. Nu ezita şi pregăteşte o combinaţie de gusturi de care te vei îndrăgosti.
Ingrediente pentru ruladă cu frişcă şi portocale
Pentru aluat 150 g zahăr 150 g unt 3 linguri făină 3 ouă 140 g ciocolată
400 g frişcă
2 portocale
felii de portocală
aşchii de ciocolată
Mod de preparare pentru ruladă cu frişcă şi portocale
Pentru aluat se bat bine gălbenuşurile cu zahărul şi se amestecă cu untul, ciocolata topită şi făina. La sfârşit, se adaugă albuşurile bătute spumă tare şi se amestecă uşor. Se toarnă compoziţia într-o tavă dreptunghiu-lară tapetată cu folie specială pentru copt şi se netezeşte bine pe toată suprafaţa tăvii.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit şi se coace aproximativ 10-15 minute, după care se scoate pe un prosop umezit uşor. Se umple imediat cu frişcă amestecată cu miezul a două portocale, tăiat bucăţi. Se rulează cu umplutura în interior şi se dă la rece. Se decorează cu felii de portocală şi aşchii de ciocolată. Şi gata ai obţinută cea mai bună ruladă cu frişcă şi portocale.
foto: Guliver