Sandvişuri calde cu brânză şi şuncă

sandvisuri calde branza sunca jpeg

Cele mai bune sandvişuri! Şi cele mai simple! Nu ne credeţi? Păi nu vă rămâne decât să încercaţi aceste sandvişuri calde cu brânză şi şuncă.

Ingrediente pentru sandvişuri calde cu brânză şi şuncă

8 felii pâine feliată 8 felii brânză topită 8 felii şuncă 50 g unt 200 g caşcaval ras

Mod de preparare pentru sandvişuri calde cu brânză şi şuncă

Se decupează coaja de la pâine, se ung feliile cu unt, se aşază o felie de brânză topită, una de şuncă şi caşcaval ras. Se pune deasupra altă felie de pâine şi se presară caşcaval ras. Se taie feliile în patru şi se introduc în cuptorul preîncălzit pentru câteva minute, până se topeşte caşcavalul şi se rumenesc uşor. Şi gata cele mai bune sandvişuri cu brânză şi şuncă!