Biscuiţi crocanţi cu ciocolată
Ideali alături de un ceai cald, ca şi gustare între mese, biscuiţii crocanţi cu ciocolată sunt un deliciu pe care trebuie să îl încerci.
Ingrediente
250 g făină
1 linguriţă praf de copt
½ linguriţă sare
110 g unt, la temperatura camerei + 1 linguriţă
350 g zahăr
2 linguriţe esenţă de vanilie
110 g ciocolată topită
4 ouă
130 g zahăr pudră
Mod de preparare – Biscuiţi crocanţi cu ciocolată
Amesteci făina, praful de copt şi sarea într-un bol. Separat, mixezi untul cu zahărul până devine pufos. Încorporezi ciocolata topită, pe care ai lasat-o 1-2 minute la răcit. Adaugi esenţa de vanilie, apoi, rând pe rând, ouăle. Combini cu amestecul de făină.
Laşi aluatul deoparte, aproximativ 2 ore. Când s-a răcit complet, modelezi biluţe potrivite, uşor turtite, pe care le dai prin zahărul pudră. Le aşezi într-o tavă, unsă cu 1 linguriţă de unt, şi le dai la cuptorul încins, 10 minute. Serveşti imediat.
Sursa https://thekitchenpaper.com