Cele mai fragede fursecuri glazurate cu ciocolată
Cum ar arăta sărbătorile şi ocaziile festive fără un platou cu fursecuri pe masă? Pentru a nu da greş şi să obţii la final fursecuri tari ca piatra, iată cum se fac cele mai fragede fursecuri glazurate cu ciocolată!
De ce ai nevoie pentru fursecuri
200 g unt
50 g zahăr pudră
50 g zahăr tos
450 g făină
1 praf de sare
200 g ciocolată cu lapte
Cum se prepară fursecurile
Mixezi untul, la temperatura camerei, cu zahărul, apoi încorporezi făina combinată cu sarea. După ce s-au omogenizat îngredientele, îl strângi într-o bilă, îl înfăşori în folie şi-l dai la frigider, o oră.
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Întinzi o foaie nu foarte subţire din aluat, pe care o decupezi şi aşezi fursecurile în tavă. Le ţii la cuptor 15-20 de minute, până se rumenesc uşor.
Topeşti ciocolata pe baie de aburi, apoi înmoi fursecurile în ciocolata caldă şi le laşi la răcorit.