Cheesecake cu dovleac
Un desert delicios, reţeta de cheesecake cu dovleac îţi va îndulci zilele mohorâte de toamnă.
Ingrediente – Cheesecake cu dovleac
200 g biscuiţi graham
3 linguri zahăr brun
6 linguri unt
230 g dovleac pasat
230 g cremă de brânză
230 g frişcă
400 ml lapte condensat
Mod de preparare – Cheesecake cu dovleac
Dai la blender biscuiţii până se mărunţesc bine şi se aseamănă cu pesmetul, apoi îi amesteci cu zahărul. Combini cu untul. Aşezi compoziţia într-o tavă rotundă, presând-o uşor. Laşi la rece până prepari crema.
Dai la blender crema de brânză aproximativ 45 de secunde sau până ce devine pufoasă. Încorporezi dovleacul până la omogenizare. Torni treptat laptele, apoi mixezi cu frişca. Torni crema în tavă, peste crustă, şi dai la congelator câteva ore, până se întăreşte. Decorezi, dacă vrei, cu extra frişcă.
Sursa https://www.chelseasmessyapron.com