Friptură de pui cu rozmarin

static squarespace com jpeg

Rozmarinul este unul dintre cele mai aromate condimente din bucătărie. Dă un gust deosebit cartofilor, dar poate fi folosit şi la preparatele din carne. Incearca si tu aceasta reteta - friptura de pui cu rozmarin.

Ai nevoie

4 pulpe de pui

3-4 linguri ulei de măsline

1 praf de sare

2 lămâi tăiate în patru

3 căţei de usturoi

câteva fire rozmarin

Unge pulpele de pui cu ulei de măsline şi adaugă sare după gust. Lasă să stea la temperatura camerei aproximativ jumătate de oră.

Taie mărunt rozmarinul, pisează usturoiul şi amestecă-le. Asezonează pulpele cu acest amestec şi ai grijă să pui din el şi sub piele. Pune pulpele într-o tavă la cuptor sau pe grătar împreună cu bucăţile de lămâie. După ce friptura de pui cu rozmarin s-a făcut, stoarce sucul din lămâie peste pulpe.

Poţi servi alături de fasole verde.

Friptura picanta de porc

Friptura picanta de porc

Friptura de vita la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Pizza cu cartofi si friptura

Pizza cu cartofi si friptura

Sursa foto http://www.simmerandshoot.com

http://www.simmerandshoot.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg