Peşte alb prăjit, cu spanac şi feta

peşte alb cu spanac şi feta jpeg

Vrei să prepari o cină rapidă pentru 2? Iată reţeta.

De ce ai nevoie ca să faci peşte alb prăjit, cu spanac şi feta:

1 linguriţă de seminţe de chimen

2 x 150 g fileuri de peşte alb

2 crenguţe de cimbru verde

ulei

200 g spanac

50 g brânză feta

½ lămâie

Cum prepari peşte alb prăjit, cu spanac şi feta:

Dai prin râşniţă chimenul şi presari peste fileurile de peşte. Culegi frunzele de cimbru şi asezonezi peştele bine cu ele.

Într-o tigaie încălzeşti puţin ulei la foc mediu, adaugi peştele şi-l prăjeşti 3-4 minute pe fiecare parte, sau până s-a rumenit şi s-a pătruns. Încălzeşte apă cu sare într-o cratiţă şi opăreşte spanacul circa 3 minute. Scurgi şi stropeşti cu puţin ulei. Serveşti cu fileurile de peşte, presărat cu feta şi zeama de lămâie.

Sursa: https://www.jamieoliver.com/recipes

https://www.jamieoliver.com/recipes