Piept de pui umplut cu spanac şi caşcaval
Pentru ca pieptul de pui să rămână fraged, trebuie să-l combini cu ingredientele potrivite şi să nu-l prepari un timp îndelungat.
De ce ai nevoie pentru piept de pui cu spanac
1 piept de pui dezosat
4 felii caşcaval
300 g frunze de spanac
2 căţei de usturoi
1 praf boia de ardei iute
1 lingură ulei
sare
piper
Cum se prepară pieptul de pui umplut cu spanac şi caşcaval
Dai drumul la cuptor şi ungi o tavă cu ulei. Tai pieptul de pui în jumătate, apoi desfaci cele două bucăţi cât să obţii un portofel. Pui peste ele căţeii de usturoi pisaţi, apoi aşezi câte o felie de caşcaval. Pui frunze de spanac, apoi aşezi deasupra bucata de carne. Condimentezi bucăţile cu sare, boia şi piper, după gust, apoi le aşezi în tavă. Ţii până când se pătrunde carnea, apoi aşezi feliile de caşcaval rămase şi le laşi să se topească.
Sursa https://zonacooks.com