Prăjitură răsturnată cu ananas

prajitura ananas jpeg

Un desert uşor, prăjitura răsturnată cu ananas te va încânta de la prima degustare.

Ingrediente

4 ouă

100 g unt

180 g zahăr

180 g făină

3 linguriţe praf de copt

1 conservă de anans

200 ml apă

Mod de preparare – Prăjitură răsturnată cu ananas

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Dizolvi 100 g zahăr în puţină apă călduţă într-o tavă. Scurgi câteva felii de ananas întregi de suc şi le aşezi în amestecul cu zahăr, pe fundul tăvii. Mixezi untul cu restul de zahăr, apoi încorporezi în el treptat ouăle. Combini cu făina şi praful de copt.

Adaugi restul de ananas, tăiat bucăţele. Torni compoziţia în tavă şi dai la cuptor 40 de minute. Laşi să se răcească, apoi răstorni prăjitura pe o farfurie întinsă. Serveşti cu siropul de ananas.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com