Pui în sos de miere şi lămâie la grătar
Vrei să pregăteşti o masă uşoară, fără prea multe calorii? Încearcă puiul în sos de miere şi lămâie la grătar.
Ingrediente pentru pui în sos de miere şi lămâie la grătar
900 g piept de pui
50 ml zeamă de lămâie
150 g miere
2 linguri sos de soia
1 lingură ulei
2 căţei de usturoi, pisaţi
1-2 legături coriandru
sare
piper
Mod de preparare – Pui în sos de miere şi lămâie la grătar
Într-un bol, combini zeama de lămâie, mierea, sosul de soia, uleiul, usturoiul, coriandrul tocat, sare şi piper, după gust. Amesteci cu pieptul de pui porţionat într-o pungă resigilabilă. Laşi la marinat cel puţin 1 oră.
Rumeneşti bucăţile de carne pe grătarul încins 3-4 minute, pe fiecare parte. Serveşti imediat.