Rulouri de pui umplute cu spanac
O reţetă pe gustul iubitorilor de carne de pui, rulourile umplute cu spanac vor fi vedetele zilei.
Ingrediente
8 bucăţi piept de pui subţiri 50 g pesmet 30 g parmezan ras 6 linguri albuş 150 g spanac, spălat şi uscat 6 linguri brânză ricotta 200 g brânză, rasă ulei 250 g sos marinara sare piper
Mod de preparare
Condimentezi bucăţile de piept de pui cu sare şi piper, după gust. Preîncălzeşti cuptorul la 220° C. Într-un vas, amesteci pesmetul cu 2 linguri de ricotta. Separat, combini restul de brânză rămasă (păstrând 2-3 linguri) cu spanacul tocat şi 2 linguri de albuş bătut.
Aşezi bucăţile de carne pe o suprafaţă plană, le umpli cu aproximativ 2 linguri din această compoziţie, apoi le rulezi cu grijă. Le dai prin albuşul bătut rămas, prin pesmet, apoi le aşezi într-o tavă, unsă cu puţin ulei. Dai la cuptor, 25 de minute. Torni sosul, presari brânza păstrată şi întorci în cuptor, 3 minute. Serveşti imediat.
Sursa http://www.skinnytaste.com