Spaghete în sos cremos de ciuperci
Dacă îţi plac pastele, reţeta de spaghete în sos cremos de ciuperci va fi cu siguranţă pe gustul tău.
Ingrediente
300 g spaghete 50 g unt 4 căţei de usturoi, zdrobiţi 450 g ciuperci, feliate 2 linguri făină 250 ml supă de legume 1 linguriţă rozmarin uscat ½ linguriţă cimbru ½ linguriţă busuioc 150 g smântână 40 g brânză rasă 40 g parmezan ras 2 linguri ceapă verde, tocată sare piper
Mod de preparare – Spaghete în sos cremos de ciuperci
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, căleşti usturoiul şi ciupercile în untul topit, în jur de 5-6 minute. Amesteci cu făina încă 1 minut.
Adaugi treptat supa de legume şi restul mirodeniilor. Potriveşti de gust cu sare şi piper. Încorporezi smântâna, brânza şi parmezanul şi amesteci 1-2 minute până când sosul începe să se îngroaşe. Combini cu pastele. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti cu ceapă verde.