Tartă cu ciocolată şi frişcă
Un desert delicios, tarta cu ciocolată şi frişcă este numai bună atunci când vrei să le faci o surpriza celor dragi.
Ingrediente
25 biscuiţi
5 linguri unt topit
350 g ciocolată
250 g smântână pentru frişcă
frişcă, pentru decor
bucăţi de ciocolată, pentru decor
Mod de preparare – Tartă cu ciocolată şi frişcă
Mărunteşti biscuiţii, apoi îi dai la blender. Amesteci cu untul topit şi pui compoziţia într-o tavă rotundă, presând uşor cu degetele. Dai la frigider 30 de minute.
Topeşti ciocolata pe baie de aburi sau la microunde şi o combini cu smântâna. Laşi să se răcească uşor, apoi torni crema în tavă şi o nivelezi uniform. Dai la rece 1 oră. Decorezi cu frişcă şi bucăţi de ciocolată.
Sursa http://cincyshopper.com