Ai poftă de ceva dulce, care să fie şi cremos? Ai aici reţeta pentru mousse de ciocolată albă!

De ce ai nevoie ca să faci mousse de ciocolată albă:

335 g ciocolată albă, ruptă bucăţi mari

2 căni de smântână groasă, pentru frişcă

1 lingură zahăr pudră

1 linguriţă de extract de vanilie

Cum prepari mousse de ciocolată albă:

Înr-o crăticioară combini ciocolata cu 2/3 cană smântână. O topeşti la foc mediu-mic până devine moale. O transferi într-un castron mare şi o răceşti la temperatura camerei.

Într-un bol, baţi restul de smântână până începe să se întărească. Adaugi zahărul şi vanilia şi continui să baţi până se formează vârfuri moi. Încorporezi 1/4 cană din frişcă în amestecul de ciocolată, apoi restul de frişcă.

Pui cu lingura în pahare sau boluri pentru desert. Dai la frigider, acoperite, cel puţin 2 ore.

Sursa: https://www.tasteofhome.com

Loading...