Simplu şi uşor de preparat, cine nu ştie să prepare o banală omletă în care poţi arunca orice ingrediente vrei?

Ingrediente

6 ouă
6 cartofi fierţi în coajă, curăţaţi
150 g şuncă
250 g caşcaval ras
1 legătură ceapă verde
sare
piper
2 linguri ulei
unt, pentru uns

Mod de preparare

Tai şunca şi cartofii cubuleţe. Baţi ouăle cu un praf de sare şi puţin piper. Tai ceapa verde fin şi o căleşti uşor în ulei încins, adaugi cartofii, caşcavalul, din care păstrezi puţin, ouăle şi laşi 5 minute. Ungi un vas cu unt şi torni amestecul. Presari caşcavalul păstrat şi dai la cuptorul încins până când se gratinează. În momentul servirii mai poţi presăra caşcaval ras.

Sursa: masainfamilie.

Loading...
Evaluează articolul