Micul dejun cu o omletă înseamnă fericire, iar atunci când pui pe masă o reţetă inedită de omletă rulată, cu brânză şi bacon, atunci ziua îţi va fi cu siguranţă mai bună. Acest preparat este delicios şi se prepară rapid, iar marele avantaj este că nu există nimic prăjit, căci se bagă totul la cuptor.

Ingrediente pentru Omletă rulată, umplută cu brânză şi bacon

  • 300 g telemea de vacă
  • 200 g bacon 
  • 6 ouă
  • 30 g unt
  • sare şi piper

Mod de preparare Omletă rulată, umplută cu brânză şi bacon

Foloseşte un bol în care să bati bine ouăle, cu sare şi piper. Poţi adăuga orice alt condiment doreşti. Apoi, unde o tavă cu unt şi încinge cuptorul. Toarnă ouăle în tavă şi bagă la cuptor, la foc mediu, timp de 20 de minute. 

Când omleta este gata se scoate din cuptor şi se adaugă telemeua dată pe răzătoare. Deasupra de pun şi feliile de bacon. 

Fără a o scoate complet din tavă, rulează omleta şi bagă înapoi la cuptor timp de 10 minute. O poţi tăia în două sau felii. 

Se poate servi cu verdeaţă proaspătă. Poftă bună! 

Loading...