Când ai poftă de paste cremoase, fără carne, încearcă această reţetă italiană uşoară.

De ce ai nevoie ca să prepari paste cu ciuperci, după o reţetă italiană

330 g paste mici
550 g ciuperci, tăiate felii
1 ceapă, tocată
2-3 linguri de ulei
1 lingură de cimbru uscat
1 lingură de usturoi tocat
180 ml vin alb
1 cană (240 ml) supă de pui
3 linguri mascarpone
parmezan, după gust
pătrunjel

Cum prepari paste cu ciuperci, după o reţetă italiană:

Pui la fiert pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, în apă fierbinte cu sare. Încălzeşti uleiul într-o tigaie mare neaderentă, la foc mediu-mare. Adaugi ciupercile, ceapa, cimbrul şi ustoroiul şi le căleşti 7 minute. Adaugi vinul şi laşi să se reducă la jumătate. Adaugi supa şi brânza mascarpone şi mai laşi să dea un clocot. Iei de pe foc şi amesteci cu pastele scurse, parmezan şi ornezi cu pătrunjel.

Sursa: https://www.prevention.com

Loading...
Evaluează articolul