Această reţetă delicioasă este bogată în fibre şi te ajută să îţi menţii echilibrul interior şi tonusul mental pe întreaga perioadă a zilei.

 

 

 

Ingrediente

300 g penne

200 g broccoli

150 g fasole verde

150 g brânză cu mucegai, cubuleţe

1 avocado copt

30 ml ulei 

sare, după gust

piper, după gust

 

 

Speli fasolea verde şi broccoliul pe care îl rupi în bucheţele. Cureţi avocadoul de coajă şi îl tai cubuleţe. Scurgi legumele şi pui tot în tigaie cu puţin ulei şi sare şi piper după gust. Laşi la foc mic aproximativ 10 -15 minute. 

 

Într-o oală, încălzeşti apă pe foc şi fierbi pennele după instrucţiunile de pe ambalaj.

 

Când pennele sunt gata, răstorni legumele peste ele şi adaugi cubuleţele de brânză cu mucegai. Completezi cu sare şi piper după caz şi le serveşti calde. 

 

Încearcă şi tu acum o mulţime de alte reţete sănătoase. Dă click pe imaginile de mai jos!

 

 

 

Salată de năut cu sfeclă şi brânză de capră

 

Reţeta#1: Salată de năut cu sfeclă şi brânză de capră


Burger cu vinete şi hummus

 

Reţeta#2: Burger cu vinete şi hummus


Cotlet de porc cu fructe în tigaie

Reţeta#3: Cotlet de porc cu fructe în tigaie

 

 

Foto: Shutterstock

Loading...