Penne cu broccoli, fasole verde şi brânză cu mucegai
Această reţetă delicioasă este bogată în fibre şi te ajută să îţi menţii echilibrul interior şi tonusul mental pe întreaga perioadă a zilei.
Ingrediente
300 g penne
200 g broccoli
150 g fasole verde
150 g brânză cu mucegai, cubuleţe
1 avocado copt
30 ml ulei
sare, după gust
piper, după gust
Speli fasolea verde şi broccoliul pe care îl rupi în bucheţele. Cureţi avocadoul de coajă şi îl tai cubuleţe. Scurgi legumele şi pui tot în tigaie cu puţin ulei şi sare şi piper după gust. Laşi la foc mic aproximativ 10 -15 minute.
Într-o oală, încălzeşti apă pe foc şi fierbi pennele după instrucţiunile de pe ambalaj.
Când pennele sunt gata, răstorni legumele peste ele şi adaugi cubuleţele de brânză cu mucegai. Completezi cu sare şi piper după caz şi le serveşti calde.
Încearcă şi tu acum o mulţime de alte reţete sănătoase. Dă click pe imaginile de mai jos!
Reţeta#1: Salată de năut cu sfeclă şi brânză de capră
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 15.0px} Reţeta#2: Burger cu vinete şi hummus
Reţeta#3: Cotlet de porc cu fructe în tigaie
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
Foto: Shutterstock