O reinterpretare în stil vegan a celebrului preparat american macaroane cu brânză (Mac'n'Cheese) cu care suntem familiari din o mulţime de filme şi seriale.

 

 

Ingrediente

 

200 g penne

200 g caju

200 ml apă

100 g susan

80 g morcov, ras, fiert

45 g drojdie activă

1 linguriţă oţet de mere

1 linguriţă sare

1/4 linguriţă pudră de usturoi

1/8 linguriţă nucşoară

verdeaţa preferată, pentru decor

 

 

Pui cajul la frigider, înmuiat în apă cu o seară înainte. A doua zi, scurgi apa complet. 

 

Umpli o oală cu apă şi răstorni pennele în ea. Asezonezi cu sare, după gust, pui o lingură de ulei şi laşi pennele să fiarbă la foc mediu până când devin moi. 

 

Mixezi toate elementele într-un vas, mai puţin drojdia activă până le omogenizezi. Pui amestecul rezultat pe foc, dai în clocot, iar la final adaugi drojdia şi potriveşti gustului tău cu extra condimente existente. 

 

Serveşti în farfurie o porţie de penne peste care torni sosul şi presari susanul. Decorezi cu verdeaţa preferată.

 

 

Încearcă şi alte reţete de paste dând click pe imaginile de mai jos!

Sufleu de paste cu legume şi ou, la cuptor

Reţeta #1: Sufleu de paste cu legume şi ou, la cuptor

Paste cu sos de roşii şi măsline, o reţetă de post delicioasă

Reţeta #2: Paste cu sos de roşii şi măsline, o reţetă de post delicioasă

Paste cu sparanghel şi parmezan

Reţeta #3: Paste cu sparanghel şi parmezan


FOTO: Shutterstock

 

Loading...