O combinaţie inedită de paste, cu mix de legume şi ou, totul băgat la cuptor. Acest sufleu nu conţine carne, dar are un gust desăvârşit şi este sănătos, căci nimic nu este prăjit.

Ingrediente Sufleu de paste cu legume şi ou, la cuptor

  • 150 g paste (penne sau farfalle)
  • 450 ml supă de legume
  • 150 ml smântână
  • 2 ouă
  • 70 g cubuleţe de bacon
  • 400 g mix de legume congelate
  • ulei de măsline
  • parmezan
  • sare şi piper

Mod de preparare Sufleu de paste cu legume şi ou, la cuptor

Supa de legume se încălzeşte, se amestecă cu ouăle bătute şi cu smântâna. Se adaugă pastele fierte, legumele congelate, baconul şi se amestecă bine, apoi condimentează cu sare şi piper după gust. Poţi adăuga oregano sau orice alt condiment preferat.

Încălzeşte cuptorul în prealabil. Foloseşte o tavă transparentă din ena, unge-o cu ulei şi toarnă toată compoziţia obţinută. Pune parmezan din belşug deasupra şi bagă la cuptor 35 de minute. Poţi adăuga şi pătrunjel tocat. 

Poftă bună! 

Loading...