Paste cu sparanghel şi parmezan

1 paste parmezan si sparanghel jpg jpeg

Cine spune că nu poţi să mănânci paste la ora cinei? Cel mai important este să le combinaţi cu ingrediente cu conţinut scăzut de calorii, astfel încât să nu depăşiţi numărul zilnic de calorii recomandat. Dacă vă plac pastele, trebuie să încercaţi această reţetă delicioasă. Fiecare porţie are doar 281 de calorii.

  • 150 g paste (penne)
  • 4 linguri de ulei de măsline ( 60 ml).
  • sare
  • sparanghel (100 g)
  • 1 roşie
  •  usturoi
  • 2 linguri oţet de vin alb (30 ml)
  • parmezan

Mai întâi, gătiţi pastele în apă clocotită cu câteva linguri de ulei de măsline şi sare.

Într-o cratiţă, încălziţi restul de ulei de măsline şi gătiţi sparanghelul până când este moale. În aceeaşi tigaie, se adaugă roşia tocată, un căţel de usturoi zdrobit şi puţin oţet de vin alb. Când totul este gata, se amestecă în paste şi se lasă timp de două minute pe foc.

La final, adaugă parmezan pe deasupra.

Poftă bună!