Atunci când repari paste ai libertatea de a combina cât mai multe ingrediente şi arome, astfel încât să obţii un gust desăvârşit. Pentru această reţetă fără carne, de exemplu, caşcavalul va face minuni în ceea ce priveşte savoarea. În plus, e gata în doar câteva minute şi nu are un conţinut caloric deloc mare dacă foloseşti penne integrale.
Ingrediente:
 
  • 500 g penne integrale
  • Caşcaval ras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 cutie de rosii cherry
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă mărunt mărunt
  • Sare şi piper (după gust)
  • Câteva frunze proaspete de busuioc (pentru a garnisi)
Mod de preparare:
 
Puneţi la fiert apă cu sare şi adăugaţi pastele când începe să dea în clocot. 
Apoi, adăugaţi ciupercile şi ceapa într-o tigaie la foc mare.
După ce ciupercile şi ceapa se rumenesc, se adaugă roşiile cherry şi lasă aromele să se îmbine. Adaugă pastele pentru sosul obţinut, asezonează cu sare şi piper după gust, adaugă caşcavalul ras sau parmezanul şi decorează cu frunze de busuioc. 
 
Poftă bună!
Loading...