Încearcă o reţetă apetisantă de piept de pui la grătar cu roşii şi caşcaval, la care adaugi sos pesto, pentru un plus de savoare.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui
2 linguri ulei
1 linguriţă usturoi pudră
1 linguriţă mix de condimente
4 felii caşcaval
sos pesto, după gust
80 g roşii cherry, tăiate pe jumătate
1 lingură zeamă de lămâie
frunze de busuioc, opţional
sare
piper

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci uleiul, usturoiul pudră, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Baţi uşor bucăţile de carne şi le dai prin această compoziţie. Le rumeneşti pe o tigaie grill, 6-8 minute, pe fiecare parte, sau până ce sunt bine făcute.

Aşezi o felie de caşcaval pe fiecare bucată de piept de pui şi mai laşi pe foc încă 1 minut, până când începe să se topească. Combini roşiile cu zeama de lămâie şi busuiocul. Ungi puiul cu sos pesto şi adaugi roşiile, în mod egal, deasupra. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti imediat.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Loading...