Vrei să faci pizza, dar nu ai timp pentru aluat? Iată un truc care-ţi scuteşte mult din timp. Poţi face această reţetă oricând eşti în impas, ori vrei ceva rapid, delicios şi simplu.


  • Pregătire:10 min
  • Porții:2
  • Gătire:10 min
  • Timp total:20 min
  • Categorie:fel principal
Ingrediente

1 pâine baghetă, tăiată în două pe lungime

1/2 - 1 cană sos de paste la borcan

60 g salam, tăiat felii subţiri

1 cană spanac

2/3 cană brânză rasă

110 g mozzarella rasă

55 g parmezan ras

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200° C.

Pui pâinea într-o tavă, cu partea tăiată în sus şi torni cu lingura sosul deasupra.

Aşezi salamul pe jumătate de pâine, iar spanacul pe cealaltă jumătate.

Adaugi pe ambele jumătăţi brânză şi presari mozzarella şi parmezan. Dai la cuptor până când brânzeturile s-au topit, 5-7 minute. Tai în bucăţi.

 

 

Loading...