3 motive să alegi cutiile de prăjituri, pentru cofetării, pentru a livra produse proaspete clienților

cutii prajituri cofetarii snick ambalaje jpg

Oricine știe, atunci când cumpără ceva, se așteaptă ca achiziția să fie livrată într-un ambalaj corespunzător. Acesta este modul în care clientul va reveni și a doua oară cu plăcere, în același loc.

Lucrurile nu stau diferit în industria HoReCa. Ambalajele în care sunt livrate produsele de alimentație trebuie să respecte reguli de igienă și rezistență la transport. Iar pentru anumite produse este chiar nevoie de ambalaje speciale.

Snick Ambalaje este producătorul pe care poți conta în orice împrejurare.

Cutii prăjituri pentru cofetării - cum se folosesc ele

Odată cu venirea verii, au loc din ce în ce mai multe evenimente festive. Pe primul loc la acestea sunt evidențiate meniurile care conțin fel de fel de preparate. Prezentarea lor, dar și transportul până la locație necesită ambalaje corespunzătoare.

Nu pot lipsi și cutiile de prăjituri, în special cutii prajituri pentru cofetarii. Acestea au forme distincte pentru a putea menține prăjiturile în forma inițială. Fie că se folosesc pentru prezentare, fie că sunt dăruite la finalul evenimentului, un lucru este sigur. Ele trebuie să reziste la transport, inclusiv la cel de drum lung.

Furnizorul Snick Ambalaje are grijă de aceste detalii și le pune la dispoziția clienților modele diverse de cutii. Colorate sau natur, cu ferestre sau fără, dar și cu mâner pentru transport, ofertele sunt pentru toate gusturile. Ușor de deschis și de închis, cutiile pentru prăjituri sunt indispensabile.

Caracteristici esențiale ale cutiilor de prăjituri

Un desert este binevenit oricând, dar dacă este comandat la o cofetărie, acesta trebuie livrat corespunzător. De aceea, se apelează la cutiile speciale, pentru ambalarea prăjiturilor, tortului și chiar a înghețatei.

Aceste cutii livrate de către Snick Ambalaje sunt fabricate din carton presat și rezistă la variații de temperatură. De aceea, pot fi ținute la temperaturi joase, de exemplu la frigider. Unele au mâner pentru a putea fi transportate mai ușor, iar altele fereastră, pentru a se putea observa starea prăjiturilor.

Mai există și cutiile de carton simple, albe, cu capac atașat. Acestea se numără printre cele mai folosite cutii pentru transportul desertului. După preferințe se pot comanda fie acestea clasice, fie cele cu diverse modele sau chiar cu logo-ul firmei. Aceasta este o metodă excelentă de fidelizare a clienților iar ambalajele se pot personaliza la cerere.

Din oferta Snick Ambalaje se mai pot comanda cutii pentru tort, tăvițe pentru prezentare și altele.

Ambalaje diverse și livrare gratuită de la Snick Ambalaje

Nu doar cofetăriile și gelateriile pot beneficia de aceste ambalaje ci orice restaurant, cafenea sau punct de street food. Acești clienți pot comanda din timp diverse ambalaje de tipul cutiilor pentru pizza, farfurii, boluri, pahare cu capac sau tacâmuri de unică folosință. Prosoape de hârtie, naproane sau sacoșe personalizate, toate acestea se găsesc în oferta Snick Ambalaje.

Clienții mai beneficiază și de o sacoșă cu mostre gratuită dar și de livrarea gratuită la comenzi de peste 499,80 lei.

Un partener de cursă lungă, găsiți produsele doar pe pagina oficială snick-ambalaje.com.

Sursa foto: snick-ambalaje.com