5 dispozitive tehnologice pentru casa ta în tendințele anului 2022

gadgeturi jpg

Sunt atât de multe dispozitive moderne introduse pe piață în ultimii câțiva ani, încât e chiar greu de stabilit care sunt cele mai populare sau mai folosite. Cert este că toate ariile vieții cotidiene pot fi susținute cu ajutorul unor aparate sofisticate și foarte utile. Anii trecuți au adus în atenție niște inovații fenomenale în materie de dispozitive high-tech. Însă, nici 2022 nu se lasă mai prejos. Iată doar câteva dintre ele:

PlayStation Sony VR2

În cadrul CES 2022 (Consumer Electronics Show), cel mai important eveniment al inovațiilor tehnologice, a fost prezentată noua ediție a platformei de jocuri PlayStation VR. Echipamentul Sony, alcătuit din căști PlayStation VR 2 și controler Sense, repoziționează acest adevărat cult al jucătorilor online. Față de modelul anterior, utilizatorii se vor bucura de o experiență de rezoluție mai înaltă, funcții de ultimă generație pentru sunet și imagine, inclusiv un afișaj îmbunătățit 4K OLED HDR cu aplicație de urmărire a mișcării ochilor, mai multă fidelitate.

tehnologie jpg

În ultimul deceniu, utilizatorii jocurilor online au la dispoziție o sumedenie de dispozitive, platforme și aplicații. Un domeniu care s-a dezvoltat mult recent, tot în legătură cu avansul tehnologic, este cel al cazinourilor online. Utilizatorii platformelor online de tip cazino, precum Vlad Cazino, au acum la îndemână multe opțiuni de jocuri, în format digital sau pe mobil, unele chiar live, pe care le pot accesa din orice locație cu conexiune la internet și în orice moment al zilei. Pe măsură ce tehnologia va continua să se dezvolte, potențialul de creștere și diversificare al pieței de jocuri online este și el stimulat.

Purificatorul de aer de la Dyson

Ca și componentă a unui stil de viață sănătos, calitatea aerului respirat în interiorul spațiilor în care muncim și trăim a devenit un element optimizabil. Pe piață a apărut o categorie semnificativă de purificatoare de aer, cu numeroase proprietăți și avantaje. Dintre acestea, remarcăm aparatul de la Dyson. Fiind prevăzut cu filtre de foarte mare calitate și încorporând și un umidificator, purificatorul de aer Dyson este ideal pentru orice fel de spații închise, reci sau calde, uscate sau umede.

Kitul de fitness Tonal

De la începuturile funcționării sălilor de forță, ridicatul de fiare și alte greutăți a fost un fel de laitmotiv al mersului la sală. Cu ajutorul setului Tonal, antrenamentul cu greutăți, eficient și accesibil, se poate face acasă. Sistemul este prevăzut cu componente hardware și software, cu rol de antrenor personal. Ansamblul beneficiază de o interfață pentru utilizator foarte ușor de folosit. În plus, prin intermediul aplicației, se măsoară evoluția fiecărui utilizator în funcție de antrenamentul urmat și de obiectivele prestabilite.

Espressorul Osma

Automatul de cafea Osma, specializat în espressor, este cel mai frumos aparat din lume, din categoria sa. Cu un design foarte simplu și permanent redefinit, micul aparat face un espresso bun și este foarte popular. În plus, modul de utilizare este mult simplificat, față de alte echipamente profesionale de cafea, fără a afecta gustul cafelei.

Kitul VR VIVE Flow

Cu fiecare an care trece, realitatea virtuală (VR) se apropie tot mai mult de consumatori, prin noi și noi dispozitive și aplicații. Prin intermediul Vive Flow, kitul standard VR a căpătat forma unor ochelari șic, ideali pentru utilizare zilnică. Vive Flow este o alternativă confortabilă și ușoară, care aduce un element de calm în utilizare. Ochelarii pot fi folosiți inclusiv în exerciții de meditație sau pentru urmărirea programelor sau filmelor TV.