Alimente care conţin cele mai multe toxine

alimente jpeg

Peştele, carnea roşie şi multe dintre produsele pe care le mâncăm măcar o dată pe săptămână au un conţinut ridicat de toxine. Din acest cauză, este necesar să ţinem sub control consumul acestor alimente şi să le înlocuim cu cele sănătoase.

Organismul absoarbe sute de substanţe toxice în fiecare zi numai din alimentele consumate. Iar multe dintre ele nu sunt eliminate, crescând riscul de modificări în flora intestinală, sistemul imunitar, retenţie de fluide, insomnie, îngreunarea absorbţiei substanţelor nutritive.

Multe dintre alimentele care conţin cantităţi mari de toxine fac parte din activitatea zilnică. Dar ele nu pot fi eliminate dintr-o dată. Încearcă să le mănânci cu moderaţie, să combini alimentaţia bazată pe fructe şi legume cu exerciţiile fizice.

Iată care sunt alimentele cu cele mai multe toxine:

Carnea

Carnea conţine mai multe toxine din cauza hormonilor şi a altor substanţe pe care le conţine. În plus, s-a demonstrat că multe dintre ele au ele sunt cancerigene, crescând riscul de leucemie şi cancer de stomac.

Tonul

Chiar dacă acest tip de peşte este considerat sănătos şi gustos, conţine un nivel ridicat de mercur, substanţă care afectează celulele sistemului nervos.

Laptele

Se spune că laptele de vacă este cel mai toxic. În procesul de pasteurizare, laptele rămâne cu cantitate considerabilă de toxine. În plus, laptele conţine aproximativ 60 de hormoni, dioxine şi antibiotice care pot creşte riscul de cancer.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro