Cum faceţi cele mai bune sarmale pentru masa de Crăciun, dar şi cel mai bun cotlet de porc: reţete recomandate de Chef Foa

Chef Florin Scripcă (Foa) recomandă două reţete de preparate delicioase pentru masa de Crăciun: cotlet de porc umplut cu cârnaţi de casă şi sarmale.
Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bucătari din România, Chef Foa şi-a început cariera în lumea gastronomiei în urmă cu mai bine de 16 ani şi printre cele mai recente proiecte se numără emisiunea culinară „MasterChef“, în al cărei juriu a fost timp de două sezoane.
În prezent, Chef Foa va apărea într-un program special realizat de TLC,
„Cea mai bună cină de Crăciun“
, în cadrul căruia va prezenta reţete pentru o masă de sărbători perfectă. Două dintre preparatele propuse de Chef Foa vă sunt prezentate în continuare:
Cotlet de porc umplut cu cârnaţi de casă, bacon şi verdeţuri proaspete
Ingrediente
Cotlet de porc
Bacon uscat & afumat
Burtă de porc
Cârnaţi de casă, picante
Cimbru
Usturoi
Ardei iuţi
Unt
Sare
Piper
Cartofi