Cum îţi menţii greutatea după ce slăbeşti drastic

dulciuri abtinere centimetru jpeg

Pentru unii, să slăbeşti este mult mai simplu decât să-ţi menţii greutatea după ce ai pierdut peste 10 kilograme, de exemplu. Urmează sfaturile următoare şi vei câştiga şi această luptă.

De cele mai multe ori, o slăbire bruscă atrage cu ea temutul efect yo-yo, care se manifestă prin acumularea într-un timp foarte scurt a unui număr mai mare de kilograme decât cel pierdut.

Important este să faci trecerea treptat la o alimentaţie normală. De fapt, trebuie să adopţi multe reguli de dietă sănătoasă şi după ce ai slăbit. Cea mai mare greşeală este să reîncepi să mănânci la fel ca înainte imediat după ce ai observat că rochia cea nouă vine pe tine ca turnată.

Mănâncă porţii mici de mâncare

Evită gustările nesănătoase, cu multe calorii, şi limitează-te la porţii mici de mâncare. Este de preferat să mănânci mai des şi puţin, ca să se poată digera mâncarea, iar digestia să se producă mai uşor. Ca gustări, alege iaurturile, brânzeturile cu legume şi fructele. În fiecare zi încearcă să ai trei mese şi două gustări, ca să ţii metabolismul activ.

Află alte metode prin care-ţi poţi menţine greutatea pe clickpentrufemei.ro.

Află alte metode prin care-ţi poţi menţine greutatea pe clickpentrufemei.ro.