Cum să pierzi în greutate fără dietă

regim jpeg

Regimurile de slăbit complicate sunt greu de ţinut şi ne putem trezi că, în loc să pierdem în greutate, câştigăm câteva kilograme. Anumite trucuri ne pot da o mână de ajutor când vine vorba despre slăbit.

Se apropie vremea de plajă şi, ca de obicei, cântarul arată mai multe kilograme decât ne-am dori. Dietele severe sunt greu de ţinut şi nu sunt tocmai indicate. Specialiştii au întocmit însă o listă de trucuri pe care le putem aplica pentru a păcăli foamea. Primul este acela de a stabili o durată a mesei de 20 de minute şi a ne reinventa ca mesean domol, care taie alimentele în porţii mici  şi savurează fiecare înghiţitură. Atunci când mâncăm repede, stomacul nu mai are timp să „comunice“ creierului că este sătul şi continuăm să mâncăm cantităţi mai mari de mâncare decât avem nevoie.

Dacă dormim mai mult cu o oră în fiecare noapte, mâncăm mai puţin, potrivit site-ului de ştiti medicale webmd.com. Acest simplu truc ne ajută să pierdem peste 6 kilograme într-un an, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Michigan. Mâncaţi mai multe zarzavaturi şi legume seara. Sunt bogate în fibre şi apă şi ne pot menţine sătui cu puţine calorii. Pot fi pregătite la aburi, fără a adăuga uleiuri şi pot fi asezonate cu lămâie şi ierburi aromatice.

Citeşte mai mult pe adevarul.ro

Citeşte mai mult pe adevarul.ro