De ce să alegeți Vietnam ca destinație pentru următoarea dumneavoastră vacanță

viet jpg

Vine un moment al anului în care începem să resimțim presiunea rutinei depusă în cariere, afaceri, familie și obligațiile de zi cu zi. Atunci abia așteptăm să începem să ne planificăm următoarea vacanță. Acesta este momentul să lăsați deoparte destinațiile cu care v-ați obișnuit și să vă gândiți la un plan de călătorie mai deosebit. Acest lucru vă va extinde percepția și vă va prezenta o lume complet diferită. V-ați gândit vreodată să vizitați țările din Asia, precum Vietnam în special?

Pentru cei care se gândesc la o călătorie prin Asia, Vietnam este una dintre cele mai populare destinații pentru a călători și explora. Putem spune cu ușurință că această țară se află pe lista celor mai mulți pasionați de călătorii din întreaga lume.

Deși în ziua de astăzi este mai ușor să planificați călătoriile în străinătate pentru a vizita diverse obiectve, nu înseamnă neapărat că nu vor exista cerințe pentru a realiza acest lucru. De aceea, înainte de a pleca spre destinația dorită, trebuie rezolvate toate documentele ce vă pot fi solicitare odată ajunși în țara pe care o veți vizita. Fiind prevăzători nu va trebui să vă faceți griji că vi se va refuză intrarea în țară sau că va trebui să așteptați la birourile de migrație pentru a rezolva eventuala problemă. O platformă online utilă care vă poate ajuta să realizați cu documentele necesare călătoriei exotice ce vă așteaptă din confortul locuinței. Puteți citi comentariile pozitive pe care utilizatorii platformei iVisa le-au lăsat și care descriu experiența proprie de solicitare a vizei sau a altor documente de călătorie.

Echipa lor de profesioniști vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie înainte de a pleca în Vietnam și toți pașii ce trebuie urmați pentru a solicita viza de intrare în Vietnam. Formularul simplificat disponibil pe site vă permite să aplicați urmând trei pași simpli. După ce ați răspuns la câteva întrebări simple, veți fi mai aproape să obțineți viza dorită. Vi se va desemna un consultant iVisa care să vă ghideze prin întregul proces de obținere a e-Vizei pentru accesul în Vietnam. În plus, consultantul vă poate procesa fotografia digitală necesară obținerii vizei, pentru a nu fi nevoiți să căutați un studio de fotografie profesional. Platforma iVisa este un instrument foarte convenabil atunci când vă pregătiți pentru călătoriile în afara țării, așa că asigurați-vă că îl încercați.

img2 jpg

Oamenii săi ospitalieri, peisajele frumoase și exotice sau ofertele gastronomice incredibile, sunt doar câteva puncte de atracție ce transformă Vietnamul într-o destinație ce un trebuie ratată atunci când doriți să călătoriți în Asia. Ruinele și templele sale milenare rămân neclintite și ne amintesc de o populație războinică care, în ciuda dimensiunii și a dezavantajului tehnologic, a reușit totuși să lupte și să își păstreze teritoriul în fața a 3 puteri mari ce le-au invadat teritoriul de-a lungul timpului: China, SUA și Franța.

Odată ce ați ajuns în Vietnam, vă sfătuim să vedeți una dintre cele mai vizitate destinații turiștice, recunoscută pentru viața vibrantă a orașului, străzile aglomerate, restaurantele și barurile animate, orașul Hanoi. Mulți sunt de acord că acesta este cel mai fantastic oraș din țară. Influența europeană se reflectă în arhitectura și monumentele sale. Fuziunea dintre culturile asiatice și europene îl face astfel să fie preferatul călătorilor occidentali.

img3 jpg

În general, se recomandă vizitarea Vietnamului în timpul primăverii, iar în zonele sudice ale țării vă puteți bucura de o experiență frumoasă din iunie până în august, când vă puteți bucura de plajele însorite și frumoase. Hanoi, totuși, este ideal pentru a fi vizitat toamna, când vă puteți bucura de locurile unice și de mâncarea stradală rafinată pentru care orașul este renumit.

Pe de altă parte, dacă ajungeți în perioada iernii și este prea frig, vă puteți îndrepta către Da Nang sau Ho Chi Minh City, ce a purtat anterior numele Saigon. Vremea nu devine prea aspră în zonă iar acest centru urban înfloritor este plin de birouri, restaurante, piețe alimentare și străzi comerciale. Vă puteți bucura și de exeperiența vizitării siturilor antice din zonă, privind mai atent asupra culturii și modului de viață vietnamez.

img4 jpg

Frumusețea acestei țări în formă literei S aflată în peninsula Indochineză din Asia de Sud-Est, este aceea că datorită acestei forme lungi este binecuvântează cu numeroase caracteristici geografice de-a lungul coastei masive, plină de surse de apă și orașe la care poți ajunge cu barca.

img5 jpg

Luați Tom Coc, de exemplu: una dintre cele mai bune modalități de a explora această locație deosebită este de a merge cu barca printre rocile de calcar, formațiunile de stânci și orezul verde vibrant. Această priveliște unică, alături de tunelurile uimitoare sculptate în munți de curgerea râului, realizează una dintre cele mai uluitoare priveliști din Vietnam.

Vizitarea acestei țări tropicale vă va oferi vederi memorabile cu animale, plante, copaci și ierburi tipice celor cultivate sub linia ecuatorială. Din același motiv, vă veți bucura de o varietate de preparate cu arome care stimulează simțurile și aduc prospețime și gusturi precum amar, dulce și picant în aceeași mușcătură.

Dacă ați pornit în căutarea aventurii, siturilor arheologice, a sporturilor extreme, hotelurilor de lux sau a pensiunilor minunate de pe plajă, aceasta este călătorie pe care o căutați. Nu mai amânați călătoria în Vietnam și începeți să planificați astăzi pentru că această țară vă va oferi amintiri de neuitat fără îndoială.