Dieta cu mămăligă promite să topească 15 kilograme într-o lună

how to cook polenta 3 jpeg

Dieta cu mămăligă este una dintre acele diete pentru care nu trebuie să faci mari eforturi, însă cu siguranţă la finalul ei nu vei mai consuma mămăligă pentru ceva timp. Acest regim promite să topească 15 kilograme în decursul unei singuri luni.

Are puţine calorii şi poţi înlocui pâinea cu mare succes în aproape orice preparat.

Ziua 1 Mic dejun: mămăligă cu brânză slabă de vaci, o felie de caşcaval şi un ou fiert. Gustare: un măr. Prânz: piept de pui la grătar cu 2 linguri de mămăligă şi o salată verde cu puţin ulei de măsline, oţet, roşii, castraveţi şi ce legume preferi. Gustare: o mâna de nuci sau o pungă mică de seminţe de floarea soarelui fără sare. Cină: o cană de iaurt cu cereale integrale. Gustare: o banană. Ziua 2 Mic dejun: un castron de lapte cu mămăligă sau două linguri de smântână cu mămăligă şi ou. Gustare: un fruct. Prânz: peşte la grătar cu mămăligă şi mujdei plus o salată verde cu de toate. Gustare: 2 felii de pâine prăjită cu o jumătate de avocado şi roşii cherry. Cină: brânză cu mămăligă. Gustare, dacă e cazul, o mână de migdale. Ziua 3 Mic dejun: un ou fiert cu mămăligă şi brânză. Gustare: o mâna de migdale sau nuci plus un fruct. Prânz: o farfurie de ciorbă de legume, găină sau văcuţă, cu mămăligă. Gustare: o felie de pâine integrală cu miere. Cină: o salată verde cu o mâna de paste integrale fierte, puţin ulei de măsline, sos de muştar şi lămâie. Ziua 4 Mic dejun: 2 felii de pâine integrală cu omletă din 2 ouă, câteva măsline, un castravete şi brânză slabă de vaci. Gustare: un fruct. Prânz: tocăniţă de ciuperci cu mămăligă şi o salată verde oricât de mare. Gustare: un iaurt cu cereale. Cină: o supă cremă cu crutoane. Gustare: un măr. Ziua 5 Mic dejun: mămăligă cu brânză şi o lingură de smântână mai slabă. Gustare: un măr. Prânz: mămăligă cu 2-3 sărmăluţe. Gustare: un măr. Cină: o salată cu de toate. Gustare: dacă e cazul, o pungă de pufuleţi

dulciuri

produse de patiserie

mezeluri

conservele

sucurile carbogazoase, chiar şi cele naturale

chipsurile

covrigeii

floricelele

biscuiţii

fructele uscate

sarea (se consumă cu moderaţie)

alcoolul

mămăligă

pâinea integrală (cantităţi mici, 1-2 felii o dată la 2 zile)

carnea de pasăre sau peste, fiartă sau friptă

roşii, castraveţi, broccoli, morcov, mazăre, fasole verde, salată verde, rucola, ceapă, ardei gras

ciorbe de orice fel, mai puţin cea de burtă

produse lactate, preferabil mai slabe

migdale, caju, nuci, seminţe de floarea soarelui fără sare, seminţe de dovleac

fructe de orice fel

legume la grătar

usturoi

ulei de măsline

ceaiurile şi cafeaua cu lapte

Dacă vei respecta aceste sfaturi, deja în primele 5 zile de dietă vei slăbi cel puţin 3 kilograme, iar după o lună vei fi mai slabă cu 15 kilograme.

Sursa: avantaje.ro

avantaje.ro