Gateste în mijlocul naturii

gateste jpg

Bucătăria este inima casei, locul în care se desfășoară nu doar prepararea hranei, ci și momente de socializare și comuniune. Și, pentru că pasionații de gătit petrec mult timp aici, iată câteva elemente care să-i inspire pentru a transforma acest loc într-o oază plinăde vibrația naturii.

Accente naturale

Plantele naturale, pietrele sau lemnul pot adăuga un farmec aparte în decorul bucătăriei tale. Amplasează ghivece cu plante aromatice pe ferestre sau pe rafturi deschise, pentru a aduce prospețime și vitalitate în spațiul tău de gătit. De asemenea, poți utiliza pietre naturale sau lemn sculptat pentru a crea accente decorative pe perete sau în zona de bar și poți ține lingurile de lemn în vase, la vedere.

Lumina naturala

Aceasta este esențială pentru a evidenția frumusețea elementelor naturale din bucătărie. Pune draperii sau perdele ușoare, pentru a regla nivelul de lumină și intimitate. În plus, poți amplasa oglinzi în locuri strategice, pentru a reflecta lumina și pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare și mai luminos.

Accesorii si decoratiuni personalizate

De la vase de lut, cești sau farfurii pictate manual, la boluri din sticlă sau prosoape de bucătărie cu imprimeuri florale, există o multitudine de opțiuni pentru a-ți personaliza spațiul în funcție de preferințe.

Culori inspirate din natura

Natura ne oferă o paletă largă de culori vibrante și armonioase. Pentru a aduce elemente naturale în decorul bucătăriei tale, alege culori inspirate din verdele crud al pădurilor și al ierbii, din albastrul cerului sau din nuanțele calde de oranj ale apusurilor de soare. Și, bineînțeles, toate tonurile derivate din acestea: nuanțe de verde, albastru deschis, galben pai sau maro.