Merele verzi te ajută să slăbeşti

mere jpeg

De la sport şi alegerea cu atenţie a produselor alimentare, stilul de viaţă se tot schimbă. Dar când vine vorba de slăbit, avem tendinţa de a opta numai pentru alimente fără grăsimi, însă în acest proces se face o greşeală. Nu se includ în meniul zilnic fructele. Merele verzi, mai exact.

Mărul este fructul care nu trebuie să lipsească din alimentaţie când vrei să slăbeşti. Poate nu ştiai, dar mărul verde are foarte multe beneficii şi chiar este recomandat persoanelor care vor să slăbească. Află de ce!

Este sursă importantă de fibre

În timpul dietei trebuie să optezi pentru alimente bogate în fibre. Fibrele stimulează procesul de digestie, oferă saţietate şi au în general un indice caloric mai mic. În plus, fibrele ajută la asimilarea celorlalte substanţe nutritive de către organism. Mărul este fructul care conţine o cantitate mare de fibre, aşa că mănâncă-l o dată sau de două ori pe zi.

Creşte nivelul de energie

Când începi să ţii dietă, organismul consumă mai multă energie din cauză că este stimulat metabolismul pentru a arde mai multe calorii. Dar, dacă mănânci mere verzi în schimbul alimentelor bogate în calorii pentru a avea mai multă energie, vei reuşi să slăbeşti mai repede. Mărul verde te ajută să ţii sub control greutatea corporală şi în acelaşi timp să ai mai multă energie.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro