Dacă adori un cocktail bun, aroma şi extrem de rapid de făcut, atunci această reţetă de mimosa cu mango şi căpşuni e fix ce îţi trebuie. Ai nevoie doar de 3 ingrediente, pahare de şampanie pentru un plus de rafinament şi un grup de prietene cu care să deguşti această băutură.

Reţetă de mimosa cu mango şi căpşuni

 

Ingrediente:

 
  • şampanie, vin spumant sau Prosecco (alege o băutură de calitate pentru un gust bun. Optează pentru vin sex, nu dulce)
  • suc de portocale (din comerţ sau mai bine stors de tine acasa. Ai grijă să nu pui deloc pulpă de fruct în suc)

Mod de preparare

Şampania şi sucul de portocale se răcesc bine înainte de preparare. 
Utilizează congelatorul pentru a răci cât mai repede băutura. 
Toarnă vin spumant în pahare de şampanie. Umple paharul până la jumătate. 
Adaugă sucul de portocale fără pulpă şi aruncă bucăţi de căpşuni tăiate. Să serviţi cu plăcere!
 
 
Loading...